top of page

 

Tacx Паметни Тренажери

За најинтерактивно и највозбудливо искуство за возење на велосипед во затворен простор, Tacx разви широк спектар на паметни тренажери. Тие се поврзуваат безжично со најпопуларните апликации за indoor тренинг како што се Zwift, TrainerRoad и софтверот на Tacx. Со автоматски контролиран отпор, тренажерот автоматски ќе го прилагоди својот отпор во согласност со параметрите од избраниот тренинг, GPS координати, филмот или виртуелниот свет во Zwift. Сите Tacx Smart тренери ја мерат вашата брзина, моќност и ритам, што ќе бидат визуелно прикажани во самата апликацијата.

bottom of page