top of page

Garmin Pay

Updated: Jul 13, 2020


Вашиот Гармин уред е веќе важен дел од вашиот секојдневен живот, но со решението за безконтактно плаќање ќе имате повеќе употреба од кога било досега. Тоа е побрз, побезбеден, удобен начин за плаќање.Немате паричник? Немате телефон? Нема проблем

Garmin Pay е безконтактно решение за плаќање, дизајнирано за луѓе кои секогаш се во движење. Без разлика дали ќе зграпчите чаша кафе после утринското време или имате залак за јадење додека сте на возење, Garmin Pay ви овозможува да направите набавки брзо и скоро без напор, со ништо друго освен вашиот часовник.
Како работи

Со само неколку брзи допири, Garmin Pay е лесно достапен од вашиот компатибилен часовник Garmin. Внесете ја вашата лозинка, одберете ја вистинската кредитна картичка од вашиот виртуелен паричник и потоа држете го вашиот зглоб близу читачот на картичката - тоа е тоа. Нема потреба да се карате за вашиот телефон, картички или готовина.0 comments

Recent Posts

See All

Што претставува VO2 Max

VO2 max е една од главните мерка за кардио-респираторна фитнес и капацитет за аеробни перформанси. Можноста да се види моменталното ниво на фитнес подготвеноста и да се следат промените со текот на в

Comments


bottom of page