top of page

Подари Гармин!

Да ја паметиме оваа 2020 по нешто убаво. Набавете си или подарете Гармин часовник и бидете дел од семејството на Garmin Pay корисниците, воедно бидете во чекор со трендовите за бесконтактното плаќање. ⌚💳 Одберете некој од промотивните уреди Garmin Venu Sq/Sq music, Garmin Vivo Active 4/4s или Garmin Fenix 6/6X по промотивна месечна рата почнувајќи од 1.082 ден за Garmin Venu Sq. За повеќе информации околу цените и моделите како и за сите останати модели на Гармин уредите, истражете ја нашата целосна понуда на 👉 www.exploregarmin.mk.


0 comments

Comments


bottom of page